Konst och mat

Följ med på en guidad visning i Uppsala konstmuseum och avsluta med en god lunch, middag eller Afternoon Tea i Musem Bar & Café.

Guidad visning och Afternoon Tea

Afternoon Tea består av te eller kaffe, scones, två sorters marmelad, cream cheese och klosterost. Vill ni ha guldkant kan ni lägga till en halv wrap och en kaka samt ett glas mousserande vin!

Samling i konstmuseets entré klockan 14.00. Visningen sker på svenska och tar cirka 60 minuter. Från 15.00 serveras afternoon tea.

Afternoon_750x390.jpg

Sopplunch

I den vackra hörsalen i Museum Bar & Café bjuder våra intendenter och inbjudna gäster in till spännande föreläsningar på olika teman samtidigt som du avnjuter en värmande soppa.

Visningen sker på svenska och tar cirka 45 minuter.

Lunch_750x390.jpg

Guidad visning med middag

Avnjut en god middag i Museum Bar & Café som består av en specialkomponerad middag med bland annat räk- och hummersallad toppad med krondillscrème och rostat majschips samt oxfiléspett med glaze på havtorn, chili och honung från Botaniska Trädgården.

Samling i konstmuseets entré klockan 18.00. Visningen sker på svenska och tar cirka 45 minuter. Från 18.45 serveras middagen. Museum Bar & Café har öppet till 21.00.

Middag_750x390.jpg

I museets kalendarium kan du ta del av alla aktuella tillfällen och boka.
Ta mig till kalendariet

Uppdaterad: