Konsert: Karin Johansson solo + workshop för barn

Plats: Hårleman, våning 3

4 november

Tid: 11:00 – 15:00

Karin Johansson är pianist och kompositör och konstnären Jenny Svenberg Bunnel har de senaste tio åren dokumenterat den svenska och internationella jazzscenen med pennor och penslar. Nu bjuder de in till workshop för barn (6-12 år) och efterföljande solokonsert med Karin Johansson (alla åldrar). 
 
Workshopen startar 11:00 och är till för barn mellan 6-12 år. Bokas separat under nästa steg i bokningen. Konserten startar 14:00 och är öppen för alla.  Fri entré till både workshop och konsert. 

Karin Johansson- bild .jpg

Om Karin Johansson och Jenny Svenberg Bunnel

Karin Johansson är pianist och kompositör inom ett brett spektra av improvisationsmusik, frijazz och samtida musik. Bland annat arbetar hon med alternativa tekniker och preparerat piano. Verksam sedan många år i både Sverige och internationellt. Komponerar och spelar också scenisk musik för teater och dans, till exempel barnföreställningen Mojaner och barnföreställningen Träd fram.  

Konstnären Jenny Svenberg Bunnel har de senaste tio åren dokumenterat den svenska och internationella jazzscenen med sina pennor och penslar. Det har resulterat i flera utställningar, bland annat på Kulturhuset i Stockholm, Jazzklubb Fasching, Umeå jazzfestival och i Kungsträdgården i Stockholm. 

Mat & Dryck 

Museum Bar & Café håller öppet till klockan 15.30 och serverar snacks, dryck och mat. 

Boka 

Boka dina kostnadsfria biljetter via Tickster 

Pris: Fri entré

Scen: Workshop: Konstverkstan, Konsert: Våning 1

Längd: 60 minuter. 

Har du frågor?

Kontakta museets reception. Telefon: 018-727 24 82 
Receptionen är bemannad under museets öppettider: tisdag - onsdag: 11.00-17.00, torsdag: 11.00-20.00, fredag - söndag 11.00-17.00. 

Välkommen! 

Uppsala konstmuseums konsertprogram är curerat av Elena Wolay