Konsert: Goran Kajfes och Subtropic Arkestra

Tid: 19:00

Konserten är flyttad från 22 april till 30 september.

Trumpetaren, bandledaren och kompositören Goran Kajfeš är tillbaka. Denna gång har den hyllade jazzprofilen samlat en grupp av landets främsta musiker under namnet Subtropic Arkestra. Supergruppen har blivit hyllad av internationell press och publik världen över. Kajfeš och hans Subtropic Arkestra tar inspiration från postrock, elektronika och Sun Ras kosmiska jazz, deras musikaliska influenser sträcker sig från Turkiet, Nigeria till Brasilien. Det kan beskrivas som ett musikaliskt potpurri som suddar ut alla sorters gränser, kvar finns bara fantastisk musik.

Bandet består av Goran Kajfeš – trumpet, Jonas Kullhammar - tenorsaxofon, flöjt, Per ”Ruskträsk” Johansson – baryton- och sopraninosaxofon och flöjt, Jesper Nordenström – keyboards, Reine Fiske – elgitarr, Johan Berthling – elbas och Johan Holmegard – trummor.

Konsertprogrammet hösten 2021 är curerat av Patric Kiraly. Du hittar fler konserter i kalendariet.

Boka biljetter här.

Sex män ligger på golvet omgiven av sladdar och musikinstrument.