Konsert: Elin Franzén och Andreas Tilliander

Duon bjuder på ett smakprov från deras senaste samarbete, ett projekt som började med en efterlysning på̊ nätet: berätta om ett minne från en plats i Japan. Minnen från både bekanta och obekanta började dyka upp i e-posten och i sociala medier. Med minnena som reseguide sökte Andreas Tilliander och Elin Franzen upp platserna och återvände sedan hem med en samling ljudinspelningar. Inspelningarna är råmaterialet till deras nya musik med namnet Sound of a friend. Andreas Tilliander är musikproducent med pågående projekt under namnen TM404, Mokira och Andreas Tilliander. Han är också̊ programledare för radioprogrammet Elektroniskt i P2. Han stod också bakom den elektroniska musikfestivalen Volt, som tidigare arrangerades i Uppsala. Elin Franzén är etnolog med inriktning på medier, ljud och vardagsliv och tillverkar musik av inspelade miljöer och föremål. Albumet Japan (2017) är resultatet av deras första samarbete.

Konsertprogrammet hösten 2021 är curerat av Patric Kiraly. Du hittar fler konserter i kalendariet.

Boka din biljett här: