Guidad visning med middag: Ficklampsvisning

Plats: Uppsala konstmuseum

3 november

Tid: 18:00 – 20:00

Följ med på en guidad visning i Uppsala konstmuseum och ät en god middag i Museum Bar & Café. Obs! Halloweenspecial med ficklampsvisning.  

Plats och landskap, Maj Bring.

Ficklampsvisning: En modern tid

Vid detta tillfälle får du upptäcka konsten på ett annorlunda sätt. I en nedsläckt utställning utforskar vi konsten med hjälp av ficklampor. Denna gång är det museets samlingar som visas i temautställningen "En modern tid". Hör museets  intendent berätta om målningar av Bruno Liljefors, Maj Bring och Agnes Cleve. Vi tittar även på den franska art brut-konstnären Anselme Boix-Vives. 

Därefter avnjuter vi en god middag i Museum Bar & Café som består av wallenbergare med trattkantarellsås, pressgurka och potatispuré. Till det serveras höstens salladsblad med rostade frön och hallonvinegrett,  hembakt bröd och vispat smör. Efterrätten består av äppelkaka med Cajsas vaniljsås.

Boka

Boka din biljett via Tickster  

Pris

Visning och middag: 249 kronor
Enbart visning: 50 kronor
Enbart middag 229 kronor

Praktisk information

Samling i konstmuseets entré klockan 18.00. Visningen sker på svenska och tar cirka 45 minuter. Ficklampor delas ut av personalen. Från 18.45 serveras middagen. Museum Bar & Café har öppet till 21.00

Varmt välkommen!