Guidad visning med Afternoon Tea

Följ med på en guidad visning i Uppsala konstmuseum och avsluta med Afternoon Tea i Museum Bar & Café.

sida-visning.jpg

All that is solid Melts into water

Börja med en spännande rundvandring i grupputställningen All that is solid melts into water. Utställningen handlar om utbyggnaden av vattenkraft och ingenjörskonst och vilka effekter det fått på ursprungsbefolkningar, natur- och kulturarv.  Tillsammans med objekt från Gustavianums samling från Nubien, ett landområde i norra Afrika, visas nya verk i skulptur, video och måleri av konstnärer från mellanöstern och Sapmi.

Afternoon Tea

Därefter serveras du Afternoon Tea som innehåller te eller kaffe, scones, två sorters marmelad, cream cheese och klosterost. Vill du ha guldkant kan du lägga till en toast skagen, en kaka och ett glas mousserande vin.

Boka biljetten via Tickster.se

• enbart visning: 100 kronor
  • visning och Afternoon Tea: 189 kronor
  • visning och Afternoon Tea deluxe: 239 kronor.
  • visning och Afternoon Tea deluxe med ett glas mousserande vin: 289 kronor.

Praktisk information

Samling i entrén klockan 14.00. Visningen är på svenska och tar cirka 45 minuter. Från 15.00 serveras Afternoon Tea.

Varmt välkommen.