Guidad visning med Afternoon Tea

Följ med på en guidad visning i Uppsala konstmuseum och avsluta med Afternoon Tea i Museum Bar & Café.

sida-visning.jpg

En modern tid

Börja med en spännande rundvandring i museets samlingar. Vid detta tillfälle får du se och höra om museets samlingar som visas i temautställningen "En modern tid". Det är exempelvis målningar av Bruno Liljefors, Maj Bring och Agnes Cleve. Vi tittar även på den franska art brut-konstnären Anselme Boix-Vives.

Afternoon Tea

Därefter serveras du Afternoon Tea som innehåller te eller kaffe, scones, två sorters marmelad, cream cheese och klosterost. Vill du ha guldkant kan du lägga till en toast skagen, en kaka och ett glas mousserande vin.

Boka biljetten via Tickster.se

• enbart visning: 20 kronor
  • visning och Afternoon Tea: 109 kronor
  • visning och Afternoon Tea deluxe: 159 kronor.
  • visning och Afternoon Tea deluxe med ett glas mousserande vin: 209 kronor.

Praktisk information

Samling i entrén klockan 14.00. Visningen är på svenska och tar cirka 45 minuter. Från 15.00 serveras Afternoon Tea.

Varmt välkommen.