Guidad visning med Afternoon Tea

Följ med på en guidad visning i Uppsala konstmuseum och avsluta med Afternoon Tea i Museum Bar & Café.

sida-visning.jpg

Ingrid Skerfe-Nilsson

Börja med en spännande rundvandring i museets samlingar. Vid detta tillfälle får du se och höra om museets utställning Ingrid Skerfe-Nilsson i möte med samtiden. Med Ingrid Skerfe-Nilssons färgsprakande ryor som utgångspunkt får du lära dig mer om hennes konstnärskap och gärning. Vi tittar också på verk av de tre av vår tids mest intressanta textilkonstnärer – Malin Bobeck Tadaa, Lea Constan och Maja Michaelsdotter Eriksson.

Afternoon Tea

Därefter serveras du Afternoon Tea som innehåller te eller kaffe, scones, två sorters marmelad, cream cheese och klosterost. Vill du ha guldkant kan du lägga till en halv wrap och en kaka och ett glas mousserande vin.

Boka biljetten via Tickster.se

• enbart visning: 100 kronor
  • visning och Afternoon Tea: 189 kronor
  • visning och Afternoon Tea deluxe: 239 kronor.
  • visning och Afternoon Tea deluxe med ett glas mousserande vin: 289 kronor.

Praktisk information

Samling i entrén klockan 14.00. Visningen är på svenska och tar cirka 45 minuter. Från 15.00 serveras Afternoon Tea.

Varmt välkommen.