Guidad visning med Afternoon Tea (SPECIAL)

Plats: Utställningen Uppländsk salong

Följ med på en guidad visning och Afternoon Tea. Vid detta specialtillfälle visas utställningen Uppländsk salong av curator Sara Rossling

Utställningen uppländsk salong visas mellan 8 december och 22 januari.

Uppländsk salong

Vid detta tillfälle får du se och höra om utställningen Uppländsk salong. Guide för detta specialtillfälle är Sara Rossling, utställningens curator. Under visningen får du möta tolv utvalda konstnärskap som alla har en specifik anknytning till Uppsala län. Vissa är födda här, andra inflyttade medan några har länet som arbetsplats. Tillsammans visar de en variation av tekniker och uttryck som utforskar allt ifrån materialens egenskaper, till processer och berättelser som tar avstamp i vår omvärld.

Afternoon Tea

I Museum Bar & Café serveras du Afternoon Tea som innehåller te eller kaffe, scones, två sorters marmelad, cream cheese och klosterost. Vill du ha guldkant kan du lägga till en toast skagen, en kaka och ett glas mousserande vin.

Har du önskemål om glutenfritt, veganskt eller annan specialkost? Ange det i bokningen under nästa steg så serveras du ett passande alternativ. Har du frågor om Afternoon Tea, kontakta Museum Bar & Café på telefonnummer: 018 13 01 90

Boka biljett via Tickster Kan bokas fram till fredag 20/1 15.00.

• enbart visning: 20 kronor
  • visning och Afternoon Tea: 109 kronor
  • visning och Afternoon Tea deluxe: 159 kronor.
  • visning och Afternoon Tea deluxe med ett glas mousserande vin: 209 kronor.

Praktisk information

Samling i entrén klockan 13.00 för en kort introduktion. Därefter serveras Afternoon Tea i Museum Bar & Café. Klockan 14.00 samlas vi på nytt på plan fyra för den guidade visningen.Visningen är på svenska och tar cirka 45 minuter.

Har du frågor? Kontakta museets reception. Telefon: 018-727 24 82

Receptionen är bemannad under museets öppettider: tisdag - onsdag: 11.00-17.00, torsdag: 11.00-20.00, fredag - söndag 11.00-17.00.
Museum Bar & Café har öppet: tisdag - onsdag 11.00-16.30, torsdag: 11.00-21.00 och fredag - söndag: 11.00-16.30.

Varmt välkommen.