Konst med vingar

Kom, se på konst, gör egna konstverk och ät smarriga pannkakor. Detta evenemang är anpassat för våra yngsta besökare, främst för barn mellan 3 och 6 och deras familjer.

Denna familjelördag får du titta på några av alla bevingade varelser som finns i museet. Till exempel Ulla Fries flygande filosof och Nina Hemmingsons busiga flicka som har vingar. Tillsammans med museets konstpedagog skapar vi stora kollage i kartong som ska ge oss vingar.

Om Familjelördag för yngre barn
Tillsammans med museets konstpedagog får barn och vuxna gå en minivisning och skapa tillsammans i museets verkstad. Barn från 3 år är välkomna i vuxet sällskap.

Pannkakslunch
I Museum Bar & Café serveras pannkakslunch till ett rabatterat pris. I caféet finns också mat, fika och dryck.

Familjelördag: 20 kronor
Pannkakslunch: 45 kronor

Var
Samling i museets reception klockan 11.00.

Boka din biljett via Tickster