Corona

Museet håller stängt mellan 21 november och tillsvidare med anledning av regeringens beslut om att sänka gränsen för allmänna sammankomster till max åtta personer.

Kära besökare, för att stoppa smittspridningen håller museet och Museum Bar & Café stängt från 21 november till tillsvidare. Alla som har köpt biljetter till visningar eller aktiviteter får pengarna tillbaka.

Digitala upplevelser  

För att du fortfarande ska få möjlighet att ta del av konst och kultur kommer vi att arbeta hårt med vårt digitala utbud. Se vårt kalendarium för aktuella livesändningar och aktiviteter du kan genomföra ute eller från det egna hemmet. Vi kommer också att bjuda på en digital julkalender med start den 1 december. Följ oss på webben, Facebook eller Instagram för att inte missa något!

Återköp av biljetter

Har du köpt en biljett till en visning eller aktivitet under perioden som museet är stängt får du pengarna tillbaka. Återköpet görs automatiskt av vår biljettleverantör Tickster till det konto köpet genomfördes från. Du behöver inte göra någonting.

Vi följer utvecklingen noga och hoppas att vi kan välkomna besökare snart igen.

Var rädda om er så länge!

Uppdaterad: