Nytt datum för Hyvönen

Konserten med Frida Hyvönen var tänkt att inleda konsertvåren 21 januari men tvingades byta datum. Nu hoppas vi att konserten blir av på det nya datumet 21 maj.

Frida Hyvönen har med sin röst, sina melodier och sitt textskrivande blivit en av Sveriges största och mest älskade artister. På Uppsala konstmuseum bjuder hon på en intim konsert med smakprov från sin senate skiva Dream of Independence släppt i mars 2021. Låtarna är denna gång helt på engelska med titlar som Abyss at bay, Face face och A Funeral in Banbridge.

Senaste albumet Kvinnor och Barn är Hyvönens fjärde fullängdsskiva sedan debutalbumet Until Death Comes (2005) som följdes av Silence Is Wild (2008) och To The Soul (2012).

Köpta biljetter till konsertdatumet 21 januari gäller även för 21 maj. Vid återköp av biljetter, kontakta: konstmuseum@uppsala.se

2 mars 2021